about

Hoi, ik ben Luus! Printmaker & illustrator.

En dus de maker achter al deze stempels en prints die je op deze website ziet. Leuk dat je me hebt gevonden!

In 2015 is mijn liefde voor stempels begonnen met een project: ik wilde een jaar lang elke dag één stempel maken. Het idee kreeg ik toen ik 365 projects leerde kennen, waar je aan meedoet met welk zelf verzonnen project over wat dan ook. Dat leuk me een leuke manier om het stempel maken te oefenen, en ik zocht het gutssetje op dat ik nog ergens achter in een kast had liggen. Het lag al sinds mijn tijd op de kunstacademie te verstoffen, en had ik destijds misschien voor 1 schoolopdracht aangeraakt. Zonde! Veel wist ik nog niet van deze kunstvorm af, dus het was vooral veel proberen en experimenteren.

Ik zag elke dag kleine verbeteringen in mijn werk en dat motiveerde enorm om door te blijven gaan. Het gaf me ontzettend veel plezier om elke keer weer iets nieuws te bedenken en uit te gutsen. In het eerste jaar maakte ik ongeveer 60 stempelportretten en een berg aan andere stempels. Het liep een beetje uit de hand, kun je wel zeggen, en werd langzaam een onderdeel van mijn leven. Sindsdien is het niet meer weg denken.

Wat ik het leukste vind om te maken, zijn persoonlijke stempels en prints. Daarbij kun je denken aan portretten, mokken of andere printjes die ik speciaal voor iemand maak. Daarnaast zul je veel architectuur en dieren tegenkomen op mijn website, en andere dingen die mij interesseren.

Vind je het leuk om me te volgen? Gezellig! Op mijn blog plaats ik mijn nieuwste werken, dus kijk dan vooral hier. En als je niets wil missen, voeg me dan even toe aan je lijst op Feedly!

Mocht je een vraag hebben, willen samenwerken of iets leuks gezien hebben, stuur me vooral een berichtje!

Liefs,