kunstroute 2023

Om het jaar wordt er in de gemeente Gulpen-Wittem de Kunstroute gehouden tijdens het Pinksterweekend. Dit jaar deed ik voor het eerst mee, en ik werd ingedeeld in het Gulper Hoes in Gulpen.

Voor de Kunstroute maakte ik 6 prints in verschillende maten van Gulpen, Wijlre en Vaals en de iconische gebouwen die je in deze dorpen kunt vinden. De prints zijn alleen te verkrijgen tijdens de Kunstroute en daarnaast in de maand juni nog te bestellen (als je de Kunstroute niet hebt kunnen bezoeken). Daarna zal ik de lino blokken niet meer gebruiken, om de prints exclusief te houden.

Er bezochten rond de duizend mensen de locatie waar ik stond. En met een groot deel daarvan heb ik een leuk praatje gemaakt over lino’s snijden en printen. Het was erg leuk om te zien dat er zoveel animo voor was en bijna iedereen herkende het nog ‘van vroeger in de les op school’. Voor wie durfde, lag er een lino block waar in geoefend kon worden.

Het kaartenrek was ook mee en goed gevuld met nieuwe en wat oudere prints.

Aan iedereen die iets besteld heeft een dikke dankjewel! En mocht je interesse hebben in een van de exclusieve prints, kun je me een berichtje sturen of het online bestelformulier invullen.

No Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *