serie · lotti #2


De eerste vier prints van de Lotti serie heb ik vorige week hier geplaatst. Meteen nadat ik ze online had gezet, kreeg ik er super leuke reacties op. En daarna maakte ik nog drie nieuwe prints.

Het idee is om er een grotere serie van te maken. Eens kijken hoe ver ik kom! En om er dan een boekje van te laten drukken.

Lotti als we naar de bieb gaan. Dan is ze in de zevende hemel! Ze vindt het heerlijk om alle boeken uit de boekenkast te pakken en ze door te bladeren. We zoeken er elke keer 4 uit om mee naar huis te nemen. En dan moeten we ze nog uitchecken bij de computer. Het is al meer dan eens gebeurd, dat Lotti in tranen stond, omdat we de boekjes nog even in de tas moesten stoppen totdat we thuis waren.

Een van de dingen die Lotti heel erg leuk vindt, is fietsen. Alleen op haar driewieler, maar eigenlijk vooral samen met mama op de grote fiets. Ze zit dan voorin haar zitje en je ziet dat ze echt geniet van het ritje. Onderweg zingen we liedjes en lachen we hard als we over hobbels gaan.

No Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *