order

Wat kun je nou allemaal door mij laten maken?

Van alles! Hieronder een aantal dingen die ik in het verleden gemaakt heb, maar je mag me ook altijd met andere ideetjes mailen (leuk!). Ik ben alvast heel enthousiast om voor je aan de slag te gaan!

/////////////

unieke stempelportretten

Super leuk om te bestellen wanneer je jezelf om wil toveren tot stempel, zodat je je eigen hoofd overal achter kunt laten. Te gebruiken als profielfoto of handtekening onder je brieven. Ook leuk wanneer je iemand een uniek cadeautje wil geven.

//////////

portret van je huisdier

Wil je je huisdier laten vereeuwigen? Dat kan met een stempelportret. Dan kun je je kat/hond/parkiet zo vaak stempelen als je wil!

///////

(logo) stempels

Een logo stempel maken kan ook. Zo kan ik je bestaande logo omtoveren tot stempel, zodat je zelf iets kunt bestempelen. Maar ik kan ook een stempel logo voor je ontwerpen. Hierboven zie je enkele logo stempels die ik gemaakt heb; een stempel voor de band No Heavens, een vulpen voor een schrijfster, een logo stempel voor Marres Kitchen en een logo en visitekaartje voor Studio Malu.

/////////

stempels voor speciale gelegenheden

Je kunt portretten laten maken voor je eigen bruiloft, om ergens op te stempelen. Denk aan uitnodigingen, viltjes, labels, of wat je ook maar kunt bedenken. Of een stempelportret cadeau doen aan iemand die gaat trouwen.

////

gepersonaliseerde prints (A6, A5, A4, A3)

Je kunt me mailen met elk idee dat je hebt voor een gepersonaliseerde print!

/////

print van je huis/stad/favoriete gebouw

Wil je je huis laten vereeuwigen, of juist de stad waarin je woont of je lievelingsgebouw? Dat kan!

////

kaartjes (uitnodigingen, verjaardagskaartjes, etc)

Voor elke gelegenheid kan ik kaartjes voor je ontwerpen en printen! Bijvoorbeeld voor een verjaardag, je eigen verjaardagsfeestje of je bruiloft.

////////

geboortekaartjes & geboortestempels

Je mag me altijd een berichtje sturen met ideetjes voor een geboortekaartje of geboortestempel. Hierboven een aantal kaartjes en stempels die ik al gemaakt heb.

/////

ex libris / naam stempels

Nooit meer een boek kwijtraken en ze altijd terugkrijgen als je ze uitleent? Voor elke boekenwurm of schoolganger een must om te hebben, een persoonlijke ex libris stempel!

//////


meester & juffen stempels

Een leuk afscheidscadeautje voor de juf of meester is een gepersonaliseerde stempel! Want welke leraar vindt dat nou niet leuk om te krijgen? Ik kan een juf of meester portret stempel maken, of een juf & meester stempel met een thema (iets wat de juf leuk vindt bijvoorbeeld).

///////

naam posters

Zoek je een leuk cadeautje voor je kind, neefje of nichtje, buurjongen of buurmeisje of wie dan ook? Dan is een naam poster misschien wel leuk! Ik kan hem personaliseren met de dingen die de ontvanger leuk vindt.

///////

stickers, buttons & magneten

Van bijna elke stempel kan ik ook een sticker, button of magneet maken. Zoek je nog een leuk extraatje bij je stempel, dan is het ook leuk om een van deze dingen toe te voegen!

//////

mokken

Een mok ontwerpen speciaal voor iemand, voor een verjaardag of voor je leuke collega. Dat kan ik ook!

//////

ornamenten & hangers

Elk jaar met kerstmis een hit, de gepersonaliseerde hangers voor in de boom! Stuur me je ideetjes door, dan maak ik iets moois voor in je boom. Of als cadeautje om met kerst te geven. En het kan natuurlijk ook zonder kerst thema, om in huis te hangen buiten de kerst periode.