de maand in foto’s

Februari kan ik omdopen tot de maand van het puzzelen. Wat hebben we er veel gemaakt! Het was ook een maand met veel bloemetjes, een nieuwe gezellige eethoek, vrolijk gekleurde papiertjes waar ik blij van werd, een klein beetje carnaval vieren en een date in de bios!

We haalden deze maand zoveel mogelijk voorjaarsbloeiers in huis om het wat gezelliger te maken. Niks beters om de winter mee door te komen, dan bloemetjes op tafel, vind ik.

Ik was deze maand vooral in mijn nopjes met onze nieuwe eethoek. Met zelfgemaakte houten bank inclusief opbergruimte (gemaakt door F) en met houten panelen op de muur! Zoveel knusser nu : )

Deze maand gunde ik mezelf wat nieuwe dingetjes. Dat was nieuw inpakpapier en een kaartendoos. Vrolijke printjes maken mij ook vrolijk!

Ik genoot vooral van alle leuke dingen met L. Veel kleien en spelen met zand, knutselen en tekenen, op de kussens springen en hutten bouwen. En wat me ook veel joepie momentjes gaf, waren de tulpen die ik elke dag zag veranderen op de eettafel. Van helemaal dicht naar het prachtigs op de foto hierboven. Leuk om elke dag even naar te kijken.

De opvang van L had deze maand 18 jarig jubileum, en aangezien ik in de oudercommissie zit, stelde ik voor om een bloemetje te maken om het te vieren. Daarbij maakte ik ook dit beren kaartje.

Iets waar ik ook heel blij van werd deze maand, de IJslandse klaprozen op werk.

Het was een goede puzzel maand! We hebben het puzzel virus hier in huis goed te pakken : D Want ik maakte niet alleen de Alice in Wonderland puzzel af, ook lukte het om deze puzzel van Talking Tables af te maken (na wat puzzel frustraties en ook nog een laatste stukje dat waarschijnlijk in de stofzuiger is verdwenen, haha).

Ik was een middag onverwachts eerder klaar met werken en de tijd die ik over had, spendeerde ik wandelend door onze oude buurt. De routes die ik vroeger dagelijks maakte, liep ik langs. Leuk om alles nog eens te zien en ook op te merken wat er allemaal veranderd is. Zoals bij het huis hierboven op de foto rechts, waar om de zoveel tijd weer iets anders leuks voor het raam staat.

We zijn niet echt Carnavalsvierders, maar gingen wel even bij de optocht in ons dorp kijken. Dit was mijn ‘pekske’.

De vaasjes werden elke 2 weken gevuld met nieuwe bloemetjes.

Winter is voor mij thee seizoen. Dit jaar haalde ik mijn lievelings nog eens uit de kast, de Dael’s Droum thee.

Er werd weer veel op bed gesprongen. Soms moest dat met sfeerverlichting : D

Ook L kreeg een nieuwe puzzel, en die probeerde ik natuurlijk ook zelf even uit ; )

Ik werd blij van envelopjes maken van mooi papier.

En van de Valentijnskaartjes van de Zeeman.

Onze avondroutine bestond de meeste avonden uit verstoppertje spelen. Deze keer zaten we samen in de kast te wachten, met gezellig disco licht!

We zagen Poor Things in de bioscoop en ik vond hem echt heeeel gaaf!

Deze puzzel kreeg ik net niet meer af in februari.

No Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *